Miroslav Jamina

         Koordinator za web

Završio osnovne i master studije na Pedagoškom fakultetu, smer Dizajner medija u obrazovanju. Bez obzira na to, kao i svi poslodavci, i sam smatra da je najvažnije ono šta znate da radite, a ne sama diploma. To je shvatio tokom studiranja, te je samoinicijativno odlučio da se usavršava na polju neformalnog obrazovanja, a isto tako i aktivira u nevladinom sektoru. U dodir sa SEC-om je došao 2012. godine. Prošao je mnogo treninga/obuka/radionica, volonterski držao časove deci u učenju, učestvovao u mnogim volonterskim akcijama, pisao i realizovao projekte, održao nekolicinu radionica, da bi se na kraju najbolje snašao na poziciji community manager-a i grafičkog dizajnera.

Dosta vremena provodi na računaru, te otuda ljubav za društvenim mrežama i grafičkim dizajnom. Možete ga pronaći na gotovo svim društvenim mrežama, ali najviše koristi Facebook, Twitter i Instagram. Svakodnevno se usavršava na polju internet marketinga čitajući razne blogove i sajtove. Prati sve moguće domaće konferencije putem lajv-striminga, a takođe voli i da gleda Ted talkove. Iako sebe ne smatra grafičkim dizajnerom, uz asistenciju svojih dragih kolega (više koleginica :D), zajedničkim snagama dolaze do zadovoljavajućih grafičkih rešenja za razne plakate, flajere, roll-upove, itd.

Trudi se da bude duhovit. To mu često polazi od ruke, ali nekad samo ispadne smešan. Voli da se šali na tuđi račun, ali ume da se našali i na svoj, a i bez ljutnje prima šalu na svoj račun. Ponosi se time što nikad nije probao cigare ni kafu. Ne voli da kuka, niti voli da sluša druge ljude kako kukaju. Svestan je da od toga nema ništa i da na sve treba gledati sa pozitivne strane.

Facebook  |  Twitter  |  LinkedIn

Leave a Reply

Translate »