Ena Horvat

  Koordinatorka za naučne i    ekološke programe za decu                   i mlade

Ljubav prema neformalnom obrazovanju spoznala upravo u Somborskog edukativnom centru u kome je pronašla sebe i sebi slične mlade i aktivne ljude,  u kome su se probudile ideje i želja za promenama.

Diplomirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu na katedri za humanu biologiju i metodiku nastave biologije i stečenim zvanjem diplomiranog  profesora biologije postigla je da spoji dve svoje velike ljubavi-prema prirodi i prema radu sa decom. Stipendista Fonda za mlade talente. Aktivista i humanista.

Energična, svestrana, savesna, puna ideja i uvek u akciji. Veliki prijatelj i sanjar. Entuzijasta (još uvek). Zaljubljenik u prirodu i nauku (zauvek). Strastveno i predano pristupa životu i svemu što radi. Poštovalac znanja i ljudskog kvaliteta.

Kao radioničar i trener bavila se i bavi se prvenstveno temama volonterizma, promocije nauke i zaštite životne sredine za šta je i nagrađivana kao Zeleni aktivista 2014. godine.

Rad sa decom čini ju srećnom i ispunjenom, u istoj meri kao i porodica, fotografija, dobar film i boravak u prirodi. Inspiracija i motivacija dece, postala je njena svakodnevna misija kojoj pristupa sa velikom dozom energije i entuzijazma.

Facebook  |  LinkedIn | Portfolio

Leave a Reply

Translate »