Dragan Nikodijević

Predsednik Upravnog odbora

Od 2009. se trudi da napravi pozitivne promene u društvu, a sve je krenulo sa Univerzijadom u Beogradu. 2012. se priključio SEC-u i time pronašao način kako da svoje ideje sprovede u delo te kako da afirmiše vrednosti za koje se zalaže.

Cilj mu je što više uključiti građane u procese donošenja odluka, vrlo rado kontroliše donosioce odluka, pa mu je Poverenik za informacije od javnog značaja najbolji prijatelj :). Koordinator je za ERASMUS+ program u SEC-u, program u koji istinski veruje i za koji smatra da je doneo mnogo toga dobrog, veruje u Sjedinjene evropske države.

Sem administrativnog dela, odnosno menadžera na projektima vrlo rado prenosi svoje znanje i iskustvo kao trener.

Za ključne događaje u životu smata susrete sa ljudima koji su uticali na njegov put i to je jedino što pamti, sve ostalo zapisuje.

Od kad zna za sebe bavi se sportom, sve sportove sa loptom je trenirao, a u penziju će otići kao rukometaš.

Spavanje smatra neizbežnim gubljenjem vremena pa se zato ujutro budi rastrzan između želje da svet poboljša i želje da u njemu jednostavno uživa zbog čega je u stalnom problemu sa planiranjem vremena i prioriteta.

Jednog dana će se baviti alpinizmom, ronjenjem, fotografijom, šahom, aktivnijim učenjem stranih jezika, pročitaće sve knjige sa internog spiska, a možda će i preći Football Manager.

Facebook  |  Twitter

2 Comments

Leave a Reply

Translate »