Anđelka Vlaškalić

 Koordinatorka programa za                       decu

Čari neformalnog obrazovanja, snagu i uticaj mladih okupljenih oko dobrih ideja spoznala u Sopčetu u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Ljubav prema glumi i teatarskim metodama godinama negovala u Dečjoj pozorišnoj radionici i Dramskom studiu Doma omladine u Kragujevcu.

Da joj je rad sa decom jedan od životnih ciljeva potvrdila diplomom profesora razredne nastave na Pedagoškom fakultetu u Jagodini. U Somborskom edukativnom centru od osnivanja održala više stotina dramskih i kreativnih radionica za decu.

Dramska sekcija SEC-a sa njom na čelu iza sebe ima četiri ozbiljne premijere dečjih pozorišnih predstava. Kao trenerkinja, održala više obuka za mlade na temu volonterizma, rada sa decom, inkluzije, rodne ravnopravnosti, kao i mnogobrojne radionice o izradi nakita, kreiranju dekupaž tehnikom i sl.

Porodica, muzika, horsko pevanje, dobre knjige i filmovi, izrada kreativnih svaštarija čine život ispunjenim. U životu je vode vera, ljubav i nada. Moto: Kad nešto radiš, radi kako treba ili nemoj da ga radiš!

Facebook

Leave a Reply

Translate »