Deda Mrazovi pomoćnici i ove godine obradovali decu iz ranjivih grupa

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar i ove godine uspešno je sproveo tradicionalnu humanitarnu akciju „Deda Mrazovi pomoćnici” u sklopu koje su se prikupljali školski pribor i slatkiši. Od prikupljenih donacija napravljeni su praznični paketići za ranjive grupe dece.

Paketići su podeljeni deci iz salaških naselja uzrasta od 0 do 18 godina, u saradnji sa svim mesnim zajednicama koje su doprinele u odabiru i uspostavljanju kontakata sa decom u stanju najveće socijalne potrebe iz njihovih sredina, kako bi svaki paketić bio pripremljen i prilagođen uzrastu i interesovanjima deteta.

Ovom prilikom zahvalili bismo se na saradnji prodavnici zdrave hrane „Bio market Zrnce plus “ Pedagoškom fakultetu i Studentskom domu „Dr Zoran Đinđić“ u Somboru. SEC najveću zahvalnost upućuje svim građanima Sombora na donaciji sadržaja za paketiće i želji da obraduju svoje sugrađane. Kao i prethodnih godina, SEC je značajan deo sadržaja za paketiće obezbedio zahvaljujući podršci inicijativa u okviru Arigatou International iz Japana. Akcija „Deda Mrazovi pomoćnici” sprovodi se od 2013. godine.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE