Besplatna pomoć u učenju za osnovnoškolce

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar upućuje poziv roditeljima-starateljima i deci sa teritorije Grada Sombora da se uključe u program Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi.

Škola dobre volje je volonterski servis u kojem volonteri/ke Somborskog edukativnog centra pružaju besplatnu pomoć u učenju deci osnovnoškolskog uzrasta sa naglaskom na decu iz ranjivih grupa. Volonteri/ke deci drže individualne časove na kojima im dodatno objašnjavaju školsko gradivo. Svi časovi su besplatni i prilagođeni svakom detetu.

Program je namenjen prevashodno deci iz ranjivih grupa, ali i svoj drugoj deci, kojoj je potrebna besplatna pomoć u savladavanju nastavnog gradiva. 

Ukoliko želite da vaše dete učestvuje u programu, možete se javiti koordinatorki volontera/ki SEC-a na broj telefona 064/3304-582 ili nam pisati putem društvenih mreža.

Projekat je podržan u okviru A1 programa društvene odgovornosti Svet kakav želiš, koji pruža mentorstvo i finansijsku podršku institucijama, organizacijama, inicijativama na nacionalnom nivou, idejama i projektima u području javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije. Proizvedeni sadržaj i stavovi izrečeni u okviru projekta su isključiva odgovornost sprovodioca projekta. Program Svet kakav želiš se sprovodi u partnerstvu sa regionalnom organizacijom Propulsion.

Program Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi ove godine se realizuje i uz podršku Grada Sombora i Arigatou International u okviru inicijativa Global Network of Religions for Children, End Child Poverty I Learn to Live Together.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE