Konferencija „Mehanizmi uključivanja građana u procese donošenja odluka“

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar u sredu 20. jula 2022. godine u periodu od 11 do 14.30 časova organizuje konferenciju „Mehanizmi uključivanja građana u procese donošenja odluka“. 

Planirano je da konferencija okupi učesnikе iz redova javnog i civilnog sektora sa ciljem predstavljanja i razmene primera dobre prakse uključivanja građana u procese donošenja odluka.

Očekujemo učešće predstavnike Beogradske otvorene škole, Delegacije EU u Srbiji, UG Građanske inicijative, Republičkog sekretarijata za javne politike, Bečejskog udruženja mladih, JLS Bečej i Sombor, kao i brojnih predstavnika civilnog, javnog i privatnog sektora sa područja Grada Sombora.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće molimo da svoj dolazak potvrdite putem mejla soeducentar@yahoo.com do 19. jula 2022. godine najkasnije do 16h.

Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta “Dijalog za razvoj Grada Sombora” koji realizuje Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za pedagoške inicijative, NVO „Ženska alternativa“ i Udruženjem Roma „Beli Golub“. Projekat je finansiran kroz projekat “Dijalog promena: Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti” kojim koordinira Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Vlade Republike Srbije, Republičkim sekretarijatom za javne politike Vlade Republike Srbije, Centrom za javne politike EU Univerziteta u Beogradu, Olof Palme Centrom kao i u saradnji sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE