Obuka Javno zagovaranje – poziv za predstavnike OCD sa teritorije Grada Sombora

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar poziva predstavnike OCD sa teritorije Grada Sombora da se prijave na besplatnu obuku „Javno zagovaranje“. Obuka se realizuje u sklopu projekta „Dijalog za razvoj Grada Sombora“.

Prijava se vrši slanjem mejla na soeducentar@yahoo.com sa naslovom Javno zagovaranje. Potrebno je poslati ime i prezime, naziv organizacije ispred koje se prijavljujete i poziciju u organizaciji.

Rok za prijave je 23.2.2022. godine. Obuka će se održati 25-26.2.2022. godine (petak od 15:00 do 19:30 i subota od 10:00 do 14:00) u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Za sve učesnike obuke obezbeđeni su obroci, osveženje, materijali za rad i refundacija putnih troškova.

Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta “Dijalog za razvoj Grada Sombora” koji realizuje Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za pedagoške inicijative, NVO „Ženska alternativa“ i Udruženjem Roma „Beli Golub“. Projekat je finansiran kroz projekat “Dijalog promena: Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti” kojim koordinira Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Vlade Republike Srbije, Republičkim sekretarijatom za javne politike Vlade Republike Srbije, Centrom za javne politike EU Univerziteta u Beogradu, Olof Palme Centrom kao i u saradnji sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

#еузатебе #дијалогпромена

TRANSLATE