Nagradni konkurs Centra za pedagoške inicijative

Objavi Ivana Barać

Centar za pedagoške inicijative poziva sve mlade od 15 do 30 godina da učestvuju u NAGRADNOM KONKURSU u okviru kog će kroz kratak video, predstaviti pozitivne primere interkulturalnosti u našoj sredini.

Uslovi učestvovanja:

  • Video do maksimalne dužine od 3 minuta.
  • Video mora biti kreiran od strane osobe koja ga šalje.
  • Cilj videa treba da bude predstavljanje pozitivnih primera suživota ljudi iz različitih kultura, nacionalnosti, veroispovesti unutar naše sredine (Zapadnobački okrug).
  • Video mora imati pozitivnu konotaciju (mora biti afirmativan). Odnosno, akcenat nije na negativnim primerima diskriminacije, nasilja i sl. već na podsticanju interkulturalizma, saradnje, prožimanja i zajedničkog života pripadnika različitih kultura.
  • U videu treba da bude prikazano više od jedne kulture/nacionalnosti/veroispovesti.
  • Tema može biti predstavljena kroz dokumentarne priloge, skeč, glumu, recitaciju, pesmu, repovanje i slično. Tema može biti realna ili projekcija poželjnog stanja.
  • Snimak mora biti landscape (telefon vodoravno da stoji, ne uspravno) i dobrog kvaliteta.
  • Maloletni učesnici uz prijavu na konkurs treba da dostave potpisanu saglasnost roditelja/staratelja za učešće na konkursu.

Svi pristigli video klipovi biće javno predstavljeni Youtube kanalu i stranicama na Instagramu i Fejsbuku, a 10 najboljih biće spojeni u jedan film i prikazani na završnom događaju koji će se realizovati u Somboru tokom aprila meseca.

Za najbolja 3 videa opredeljene su vredne nagrade:

1. mesto – Mediacom tablet od 10 inča (3/32GB), bluetooth slušalice i eksterni punjač od 20000 mAh

2. mesto – Pametni sat Amazfit GTS black i eksterni punjač od 20000 mAh

3. mesto – Bluetooth zvučnik XWAVE 40W i eksterni punjač od 20000 mAh

Učešćem na konkursu saglasni ste da Centar za pedagoške inicijative ima pravo da pristigle materijale čuva, obrađuje i distribuira.

Video materijale slati na mejl: kulturautovanje@gmail.com do 15.marta 2022. godine

Ukoliko se video materijal zbog veličine ne može poslati mejlom možete ga postaviti na wetransfer.com i poslati link za preuzimanje.

Nagradni konkurs se realizuje u okviru projekta „Kulturautovanje“, a uz podršku Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Evropske unije, Grupe 484 i Fondacije Jelena Šantić.

Centar za pedagoške inicijative raspisao je nagradni konkurs za mlade uzrasta 15-30 godina sa teritorije Zapadnobačkog okruga. Konkurs je namenjen za kreiranje video priloga na temu interkulturalnosti, saradnje, prožimanja i zajedničkog života pripadnika različitih kultura, nacionalnosti i veroispovesti. Video treba da bude afirmativan i da prikazuje više od jedne kulture. Tema može biti predstavljena kroz dokumentarne priloge, skeč, glumu, recitaciju, pesmu, repovanje i slično. Tema može biti realna ili projekcija poželjnog stanja. Video treba da je do maksimalne dužine od 3 minuta, da ga kreira osoba koja šalje video i da bude landscape (telefon vodoravno da stoji, ne uspravno).

Slanje do 15. marta na mejl: kulturautovanje@gmail.com

Sve informacije možete dobiti putem mejla ili na 064/3120311

Više o detaljima konkursa možete pronaći na instragram profilu cpi_stapar

Nagradni konkurs se realizuje u okviru projekta „Kulturautovanje“, a uz podršku Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Evropske unije, Grupe 484 i Fondacije Jelena Šantić.

TRANSLATE