Obuka Praćenje i evaluacija javnih politika – poziv za predstavnike OCD sa teritorije Grada Sombora

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar poziva predstavnike OCD sa teritorije Grada Sombora da se prijave na besplatnu obuku Praćenje i evaluacija javnih politika. Obuka se realizuje u sklopu projekta „Dijalog za razvoj Grada Sombora“.

Prijava se vrši slanjem mejla na soeducentar@yahoo.com sa naslovom Praćenje i evaluacija javnih politika. Potrebno je poslati ime i prezime, naziv organizacije ispred koje se prijavljujete i poziciju u organizaciji.

Rok za prijave je 16.2.2022. godine. Obuka će se održati 18-19.2.2022. godine (petak od 15:00 do 19:30 i subota od 10:00 do 14:00) u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Za sve učesnike obuke obezbeđeni su obroci, osveženje, materijali za rad i refundacija putnih troškova.

Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta “Dijalog za razvoj Grada Sombora” koji realizuje Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za pedagoške inicijative, NVO „Ženska alternativa“ i Udruženjem Roma „Beli Golub“. Projekat je finansiran kroz projekat “Dijalog promena: Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti” kojim koordinira Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Vlade Republike Srbije, Republičkim sekretarijatom za javne politike Vlade Republike Srbije, Centrom za javne politike EU Univerziteta u Beogradu, Olof Palme Centrom kao i u saradnji sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

#еузатебе #дијалогпромена

Kategorije: Vesti

TRANSLATE