Obuka Osnove javnih politika – poziv za predstavnike OCD sa teritorije Grada Sombora

Objavi Ivana Barać

Somborski edukativni centar poziva predstavnike OCD sa teritorije Grada Sombora da se prijave na besplatnu obuku Osnove javnih politika. Obuka se realizuje u sklopu projekta „Dijalog za razvoj Grada Sombora“. Prva u nizu od tri obuke posvećena je sledećim temama – uvod u javne politike, o značaju i metodama istraživanja/ispitivanju potreba, mehanizmi za uključivanje građana u procese donošenja odluka.


Prijava se vrši slanjem mejla na soeducentar@yahoo.com sa naslovom Osnove javnih politika.


Potrebno je poslati ime i prezime, naziv organizacije ispred koje se prijavljujete i poziciju u organizaciji.

Za sve učesnike obuke obezbeđeni su obroci, osveženje, materijali za rad i refundacija putnih troškova.
Rok za prijave je 8.2.2022. godine. Obuka će se održati 11-12.2.2022. godine (petak od 15:00 do 19:30 i subota od 10:00 do 14:00) u prostorijama Somborskog edukativnog centra. Okvirnu agendu obuke možete pronaći ispod.


Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta “Dijalog za razvoj Grada Sombora” koji realizuje Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za pedagoške inicijative, NVO „Ženska alternativa“ i Udruženjem Roma „Beli Golub“. Projekat je finansiran kroz projekat “Dijalog promena: Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti” kojim koordinira Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Vlade Republike Srbije, Republičkim sekretarijatom za javne politike Vlade Republike Srbije, Centrom za javne politike EU Univerziteta u Beogradu, Olof Palme Centrom kao i u saradnji sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

еузатебе #дијалогпромена

Kategorije: Vesti

TRANSLATE