Crveni krst i SEC: Online predavanje Prevencija HIV/AIDS-a

Objavi Ružica Rakinić

Povodom obeležavanja  Svetskog dana borbe protiv HIV/AIDS-a  Crveni krst Sombor i Somborski edukativni centar (SEC) organizuju online predavanje: Prevencija HIV/AIDS-a. Predavanje će se održati u utorak 01.12.2020. godine sa početkom u 20:30h preko aplikacije ZOOM.

Predavanje je namenjeno učenicima srednjih škola, a više su nego dobrodošli i svi ostali zainteresovani građani. Molimo sve zainteresovane da se prijave slanjem poruke u inbox Facebook stranice: Crveni krst Sombor ili putem mail-a: sombor@redcross.org.rs. Krajnji rok za prijavu je utorak, 01.12.2020. godine do 14:00h.

Predavanje se održava u sklopu projekta „Unapredimo prevenciju, podršku i vidljivost“ koji realizuje SEC u partnerstvu sa Crvenim krstom Sombor uz finansijsku podršku Timočkog omladinskog centra kroz njihov projekat „Održivost servisa kod ključnih populacija u Srbiji“ finansiran od strane implementacione jedinice: Asocijacije za javno zdravlje iz Ukrajine i donatora Global fonda i Instituta za otvoreno društvo

Grad Sombor je prvi potpisnik Pariske deklaracije u Srbiji, čime se priključio brojnim gradovima u svetu koji će u budućnosti intenzivnije raditi na prevenciji HIV/AIDS-a, a intersektorski sastanci koje SEC u saradnji sa Crvenim krstom Sombor takođe ove jeseni inicira u sklopu ovog projekta trebalo bi da rezultiraju definisanjem i preduzimanjem budućih koraka u tom pravcu. 

Kategorije: Vesti

TRANSLATE