Škola dobre volje – Poziv za decu i roditelje – onlajn radionice i pomoć deci u učenju

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar upućuje poziv roditeljima-starateljima i deci sa teritorije grada Sombora da se uključe u program „Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi”.  Volonteri organizacije će u nastavku realizacije ovog desetogodišnjeg programa, a u skladu sa aktuelnim potrebama usled pandemije COVID 19, na daljinu (onlajn) realizovati besplatnu pomoć deci u savladavanju nastavnog gradiva i sprovoditi niz radionica namenjenih deci sa ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena. Pored toga, u sklopu programa, stručnjaci SEC-a će realizovati serijal radionica namenjenih roditeljima/starateljima u cilju podrške roditeljstvu.

deca i roditelji

Kako bi tim SEC-a što kvalitetnije odgovorio na potrebe dece i roditelja-staratelja, pripremili smo onlajn upitnik za potencijalne korisnike; roditelje-staratelje koji je potrebno popuniti u svrhu prijave za učešće u programu.

Odgovori će nam pomoći da bliže saznamo koji vid podrške je potreban deci i roditeljima, a da je u skladu sa prethodno navedenim opisom našeg programa.

Hvala Vam na vremenu koje ćete izdvojiti!

Ukoliko vam je potrebna podrška prilikom popunjavanja upitnika, a zainteresovani ste da Vi i/ili Vaše dete učestvujete u programu, molimo Vas da nam se obratite na broj telefona 064 3304582

Projekat je podržan u okviru programa Aktivne zajednice od strane Trag fondacije.

Pored Trag fonadacije, projekat podržavaju Grad Sombor i Arigatou International.

TRANSLATE