Poziv za volontere – Škola dobre volje volonter/ka deci na usluzi

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar upućuje poziv za online obuku i prijem volontera/ki u okviru programa “Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi”.

SDV poziv za volontere

 

Škola dobre volje je volonterski servis u kom volonteri/ke Somborskog edukativnog centra proteklih 10 godina pružaju besplatnu pomoć u učenju deci osnovnoškolskog uzrasta sa naglaskom na decu iz ranjivih grupa.

Prijem novih volontera/ki je počeo!

Volonter/ka možeš postati ukoliko imaš između 18 i 30 godina, želiš da stekneš iskustvo u radu sa decom i spreman/a si da izdvojiš bar 2 sata nedeljno kako bi učinio/la dobro delo. Prvi korak je popunjavanje onlajn formulara koji se nalazi u nastavku.

Trodnevna obuka koja prethodi volontiranju u okviru programa održaće se u periodu od 28. do 30. maja 2020. godine u periodu od 15 do 19h na ZOOM online platformi. U toku trajanja obuke imaćeš priliku da se bolje upoznaš sa programom, stekneš znanja i veštine iz oblasti asertivne komunikacije, zaštite i sigurnosti dece, volonterizma i omladinskog aktivizma, metodike nastavnog časa, inkluzije, korišćenja “online” platforme ZOOM, kao i sličnih “online” alata koji mogu da se koriste u radu sa decom.

Broj učesnika je ograničen, prijavu treba da pošalješ najkasnije do 27. maja do 14h, a projektni tim će povratnu informaciju o prihvatanju učešća i agendu obuke putem e-maila poslati svim prijavljenim učesnicima najkasnije do 27. maja 2020. godine do 20h.

Čekamo tvoju prijavu! Pridruži se velikoj porodici Škole dobre volje!

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla secprijave@gmail.com ili putem telefona 064 3304 582.

 

Projekat je podržan u okviru programa Aktivne zajednice od strane Trag fondacije.

Pored Trag fonadacije, projekat podržavaju Grad Sombor i Arigatou International.

 

 

 

 

Mediji:

RTV Sreće

RTV Vojvodine

TRANSLATE