Završena obuka za preduzedništvo i pokretanje sopstvenog biznisa

Objavi SEC Sombor

U okviru projekta „Mlad se promeni za posao pokreni 5.0“ realizovan je  drugi modul obuke za mlade za preduzetništvo i pokretanje sopstvenog biznisa.

2

Drugi modul obuke realizovan je u petak i subotu, 18. i 19. oktobra u prostorijama Omladinskom klubu. Učesnici su imali priliku da svoje poslovne ideje koje su definisali na prvom moduli uobliče u biznis plan, kao i da steknu znanja iz oblasti finansijskog obrazovanja i analiziraju sve aspekte njihove poslovne ideje kroz poslovni model CANVAS.

1

Nakon završene obuke svi učesnici će imati podršku trenera u konačnom predlogu biznis plana ukoliko se odluče da konkurišu na potencijalne konkurse za subvencionisanje preduzetnika.

Obuka se realizuje u sklopu projekta “Mlad se promeni za posao pokreni 5.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“ koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, Somborskim omladinskim boom-om i  Školom za osnovno obrazovanje odraslih Sombor, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE