Interkulturalna izložba i druženje za kraj projekta

Objavi Ivana Barać

Somborski edukativni centar je u četvrtak 29. avgusta u svojim prostorijama organizovao izložbu dečjih radova nastalih tokom radionica koje su realizovane u proteklih nekoliko nedelja, a čiji su učesnici bila deca osnovnoškolskog uzrasta iz Sombora, uključujući i decu korisnike Prihvatnog centra za migrante u Somboru.

pjimage (6)

Dečji radovi na temu inkluzije, tolerancije i interkulturalnosti nastali su tokom radionica koje su realizovane u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi“ uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundations), kao i projekta “My Art and Your Rights“ koji realizuje organizacija “CEIPES” iz Italije u saradnji sa SEC-om, a uz podršku Saveta Evrope.

pjimage (5)

Nakon izložbe dečjih radova upriličena je zajednička večera za sve prisutne koju su istog dana zajedno pripremiti roditelji dece učesnika radionica koji su u proteklom periodu u Somborskom edukativnom centru pohađali radionice o pozitivnom roditeljstvu u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi“.

pjimage (4)

Kategorije: Vesti

TRANSLATE