Interkulturalna izložba dečjih radova

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar poziva sve građane da posete izložbu dečjih radova nastalih tokom radionica koje su organizovane u proteklih nekoliko nedelja, a čiji su učesnici bila deca osnovnoškolskog uzrasta iz Sombora, uključujući i decu korisnike Prihvatnog centra za migrante u Somboru. Dečji radovi na temu inkluzije, tolerancije i interkulturalnosti nastali su tokom radionica koje su realizovane u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi“ uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundations), kao i projekta “My Art and Your Rights“ koji realizuje organizacija “CEIPES” iz Italije u saradnji sa SEC-om, a uz podršku Saveta Evrope.

deca

Nakon izložbe dečjih radova upriličićemo zajedničku večeru za sve prisutne koju će istog dana zajedno pripremiti roditelji dece učesnika radionica koji su u proteklom periodu u Somborskom edukativnom centru pohađali radionice o pozitivnom roditeljstvu u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi“.

Otvaranje izložbe je planirano za 17.30h, a zajednička interkulturalna večera u 18 časova u prostorijama Somborskog edukativnog centra na Staparskom putu 16 u Somboru u ČETVRTAK 29. avgusta.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE