Poziv za učešće na omladinskoj razmeni u Bugarskoj

Objavi Ivana Barać

Somborski edukativni centar poziva vas da se prijavite na omladinsku razmenu u okviru projekta „Entrepreneurial mindset through social innovation in youth work” koja će se održati u periodu od 30. septembra do 8. oktobra, u Bugarskoj.

Ova omladinska razmena okupiće mlade iz 8 zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Bugarske, Severne Makedonije, Srbije, Turske i Rumunije koji će imati priliku da ​​uče o modelima socijalnog preduzetništva, kako bi stečena znanja koristili u svakodnevnom životu ali i kako bi stečeno iskutvo preneli svojim udruženjima.

pjimage (2)

Mladi će o preduzetničkom obrazovanju učiti u interkulturalnom, međunarodnom kontekstu koristeći pristup učenja putem iskustva. Neformalno okruženje stvoriće siguran prostor gde učesnici ne samo da će učiti o pomenutoj temi, već će steći i druge veštine, kao što su timski rad, veštine javnog govora, pregovaranje; nenasilna komunikacija i slično.

pjimage

Somborski edukativni centar jedan je od partnera na  projektu “Entrepreneurial mindset through social innovation in youth work” čiji je nosilac organizacija THY iz Prizrena.

Ukoliko želite da se prijavite za učešće na omladinskoj razmeni, potrebno je da popunite online prijavni formular koji se nalazi na sledećem linku. Prijavu za učešće potrebno je poslati najkasnije do 16. avgusta. Samo odabrani učesnici/ce biće obavešteni o detaljima održavanja omladinske razmene.

66850996_2433110260238654_1984620481000505344_n

*Ovaj naziv ne prejudicira stavove o statusu i u skladu je sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 i mišljenjem Međunarodnog suda pravde o kosovskoj deklaraciji nezavisnosti.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE