Obeleženo 10 godina postojanja SEC-a i održana redovna Skupština

Objavi Ivana Barać

U petak, 24. maja Somborski edukativni centar proslavio je deset godina postojanja i rada. Za prisutne punopravne i počasne članove SEC-a, predstavnike lokalne samouprave i goste iz redova partnerskih organizacija, institucija i korisnika/ca SEC je  pripremio i video na temu retrospektive rada tokom prve decenije.

10 Godina SEC-a foto Bitbox-103

Pored toga Somborski edukativni centar dodelio je i zahvalnice saradnicima i partnerima koji su u pomenutom periodu doprineli unapređenju položaja dece, mladih i marginalizovanih grupa, što je ujedno i misija naše organizacije.

10 Godina SEC-a foto Bitbox-114

Ovom prilikom održana je i deseta redovna godišnja Skupština Somborskog edukativnog centra. Skupštinom je predsedavala Ivana Baraćpredsednica Upravnog odbora, a na samom početku predstavljen je rad organizacije u poslednjih godinu dana, zatim su usvojeni izveštaji upravnog i nadzornog odbora. I na ovogodišnjoj skupštini, treneri/kinje SEC-a dodelili su sertifikate polaznicima obuka realizovanih u proteklom periodu.

Izveštaj o radu Somborskog edukativnog centra za 2018.godinu

 

10 Godina SEC-a foto Bitbox-122

Nakon održane Skupštine proslava desetog rođendana SEC-a nastavljena je i u večernjim časovima u Cafe “De Sol”-u uz svirku St. Louis Band-a koja je poklon SEC-a građanima Sombora povodom 10 godina postojanja i rada.

10 Godina SEC-a foto Bitbox-220

Fotografije sa skupštine možete pogledati OVDE.

Prilog o skupštini u vestima RTV Sreće možete pogledati OVDE.

 

Kategorije: Vesti

TRANSLATE