Poziv mladima na obuku za pripremu i realizaciju projekata finansiranih iz međunarodnih fondova

Objavi Ružica Rakinić

Grad Sombor, Somborski edukativni centar i Somborski omladinski Boom upućuju poziv mladima uzrasta 15 do 30 godina sa teritorije Grada Sombora, na obuku pod nazivom „Jačanje kompetencija za pripremu i realizaciju projekata finansiranih iz sredstava EU i drugih međunarodnih fondova“ koja će biti realizovana u Omladnskom klubu Grada Sombora i to iz dva dela od kojih će se prvi održati od 9. do 11. novembra, dok je termin predviđen za realizaciju drugog dela obuke od 30. novembra do 2. decembra.

poziv

Obuka se organizuje u okviru projekta „MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 4.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“ koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Somborskim omladinskim Boom-om uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Učešće u obuci je besplatno, a prijavni formular možete preuzeti OVDE.

Popunjen obrazac potrebno je poslati na mejl kancelarijazamlade@sombor.rs  najkasnije do četvrtka, 8. novembra do 15h.

Povratnu informaciju o prijemu za učešće u projektu, prijavljeni će dobiti u četvrtak 8. novembra do kraja dana, kada će primljenim kandidatima biti prosleđena agenda obuke.

Broj učesnika je ograničen, a za iste su obezbeđeni obroci, osveženje, promo materijal, materijal za rad, sertifikati o pohađanju obuke i usluga prevoza za učesnike iz naseljenih mesta na teritoriji Grada Sombora.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem mejla kancelarijazamlade@sombor.rs i putem telefona 062/87-50-901

Kategorije: Vesti

TRANSLATE