U subotu 29. septembra besplatna predstava za mlade

Objavi Ružica Rakinić

U subotu, 29. septembra 2018. godine, sa početkom u 19h glumci Amaterskog pozorišta mladih „Vladimir Popović“ iz Vrbasa odigraće predstavu Iza kulisa“. U ovoj komediji gledaoci će imati priliku da vide sa čime se jedna glumačka trupa suočava tokom pripreme predstave i turneje iza kulisa.

iza kulisa

Majkl Frejn, tvorac teksta „Iza kulisa“, inspiraciju je dobio kada se 1970. godine našao u bekstejdžu jednog londonskog pozorišta. Scene kojima je prisustvovao u bekstejdžu bile su mu zanimljivije od onih na sceni, nakon čega je napisao tekst predstave koju ćete moći pogledati u Somboru. Režiju potpisuje Fuad Tabučić, izvršna producentkinja je Ljubica Delibašić, a u predstavi glume:

Janko Lenđer – Dalas Lojd

Mijajlo Mišo Vojinović – Provalnik

Violeta Klopan – Doti Otli

Boris Jurošević – Gari i Rodžer

Biljana Kovačević – Flavija Brent

Ilija Radovac – Fredi-Filip Brent

Maja Baucal – Viki

Željko Hadžić – Tim

Kristina Radovac – Popi

Predstava je namenjena prvenstveno mladima od 15 do 30 godina, i igraće se na sceni Mađarske građanske kasine (Venac Petra Bojovića 13) a besplatne ulaznice možete preuzeti u prostorijama Somborskog edukativnog centra (Staparski put 16) radnim danima od 9 do 17 h.

Rezervacije i informacije: 025 444 249

Predstava se realizuje u sklopu projekta „Somborsko leto za mlade 2018“ koji realizuje  Somborski omladinski Boom u partnerstvu  sa Somborskim edukativnim centrom uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 

Mediji

rtv.rs

Kategorije: Vesti

TRANSLATE