Održana radionica “Pokaži se”

Objavi Ružica Rakinić

IMG_3212

U subotu, 05. maja u prostorijama Somborskog edukativnog centra, održana je radionica za mlade do 30 godina pod nazivom „Pokaži se“.

Radionicu od tri sata vodile su Ivana Barać iz Somborskog edukativnog centra i Ana Nikolić iz Centra za unapređenje društvene svesti – Super građanin iz Niša, a u istoj je učestvovalo 26 mladih iz Sombora i okoline.

IMG_3217

Tema radionice bila je tehnika javnog nastupa, a sadržala je aktivnosti prevazilaženja treme, predstavljanja ideja, kao i komunikaciju kao značajan deo javnog nastupa. Tokom trajanja radionice učesnici su imali priliku da nauče i provežbaju osnove javnog nastupa, kao i da razmene dosadašnja iskustva na ovu temu.

IMG_3200

Radionica „Pokaži se“ deo je međunarodnog projekta „Supporting Employability through Self Development“ koji realizuje NGO THY iz Prizrena, u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, kao i još 8 omladinskih organizacija iz Nemačke, Italije, Rumunije, Makedonije, Bugarske, Albanije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, a uz finansijsku podršku Evropske komisije korz program Erasmus + Youth in Action.

SESD NEW LOGO

IMG_2967

Iz medija:

RTV Sreće

Kategorije: Vesti

TRANSLATE