Kreativna radionica javnog nastupa “Pokaži se!”

Objavi SEC Sombor

Pokazi se

Kada želimo da govorimo o nečemu što nam je zaista bitno, često je najveći izazov kako najbolje savladati temu…ovaaj, htedoh reći, tremu…
I baš kada izgovaramo najlepše reči, desi se, sasvim neočekivano da nam negde daleko odlebdi ta misao…ovaaaj, smisao… i baš tad ne znamo šta da radimo sa tim našim rukama, naročito ako na pantalonama, u tom trenutku, kao za inat, nemamo džepove. I zašto se, zaboga, tako preznojavamo dok svi sa pažnjom gledaju u nas?

Zašto je javni nastup, kao mentalna aktivnost, u stvari, ponekad, fizički tako naporan?

Ili… Možda su sve to samo predubeđenja.

Možda vam je potrebno samo malo vežbe, prakse i podsticaja kako biste i pred deset i stodeset (hiljada) ljudi zvučali kao da stojite sami pred ogledalom.

Somborski edukativni centar poziva vas da se priključite radionici koja se organizuje u prostorijama Somborskog edukativnog centra, 5. maja od 11-14h.

Na radionici ćete imati priliku da naučite kako da se izrazite u svim situacijama koje od vas zahtevaju da predstavite sebe u najboljem svetlu.

Naučićete:
– kako da se pripremite za važan poslovni razgovor
– kako da jasno i konkretno izložite svoju kreativnu ideju ili poslovni plan (individualno i u timu)

Prijave se vrše putem slanja vaših podataka (ime/prezime/godište/kontakt telefon) i kratke motivacije na mail secprijave@gmail.com do 03.05. do ponoći.

Radionicu će realizovati Ivana Barać (Somborski edukativni centar) i Ana Nikolić (Udruženje Super građanin Niš)

___________________________________________________
Radionica se realizuje kao deo projekta “Supporting Employability through Self Development” koji realizuje NGO THY, a finansira Evropska komisija kroz program Erasmus+ Youth in Action.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE