Radionica „Pripremi se za sajam zapošljavanja“

Objavi Ružica Rakinić

U petak, 20.aprila sa početkom u 9h održaće se radionica „Pripremi se za sajam zapošljavanja“ tokom koje će mladi uzrasta do 30 godina imati priliku da se pripreme za razgovor sa poslodavcem, nauče kako da napišu kvalitetan cv i kako da ostave dobar utisak na sajmu zapošljavanja.

radionica pred sajam 5

Radionica će se održati u prostorijama Omladinskog kluba (Venac Radomira Putnika 2). Predviđeno je da radionica traje sat i po vremena nakon čega je planirana zajednička poseta sajmu zapošljavanja koji se održava u Sokolskom domu.

Za učesnike iz naseljenih mesta sa područja Grada Sombora postoji mogućnost refundacije putnih troškova u visini povratne karte.

Prijave se vrše do četvrtka, 19. aprila do 17h putem telefona 025/444-249 i mejla secrijave@gmail.com. Prilikom prijave neophodno je navesti ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon i mesto iz kog dolazite.

Radionica se organizuje u okviru projekta „MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 3.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“ koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Somborskim omladinskim Boom-om uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE