Održana redovna skupština SEC-a

Objavi SEC Sombor

U petak, 16. marta u Domu učenika srednjih škola u Somboru održana je redovna godišnja Skupština Somborskog edukativnog centra kojoj su prisustvovali punopravni i počasni članovi SEC-a, kao i gosti iz redova partnerskih organizacija, institucija i korisnika.

DSC02066

Skupštinom je predsedavala Ivana Barać, predsednica upravnog odbora, a na samom početku predstavljen je rad organizacije u poslednjih godinu dana, zatim su usvojeni izveštaji upravnog i nadzornog odbora, predlozi izmena i dopuna Statuta i revidirana Politika za zaštitu i sigurnost dece i mladih u programima SEC-a koja postoji od 2013. godine.

DSC02031

S obzirom da je dvoje članova upravnog odbora u prethodnom periodu iz opravdanih razvoja podnelo ostavke, skupština je izabrala dve nove članice, Jelenu Štulić i Milicu Barać. Nakon Skupštine upriličen je prijem i posluženje u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

I na ovogodišnjoj skupštini, edukatori SEC-a dodelili su sertifikate polaznicima obuka realizovanih u proteklom periodu, a sertifikate za nedavno završenu obuku za pisanje projekata realizovanu u okviru projekta čiji je nosilac grad Sombor, učesnicima su uručili pomoćnici gradonačelnice Ivan Šimunov i Mirko Bezbradica.

DSC02116 DSC02079

Somborski edukativni centar nedavno je zakoračio u desetu godinu svog postojanja. Iz godine u godinu, uvećava se kako broj članova, korisnika i angažovanih stručnjaka, tako i broj i kvalitet projekata i programa putem kojih se unapređuje položaj dece, mladih i marginalizovanih grupa u Somboru i šire.

Fotografije sa skupštine možete pogledati OVDE.

Prilog o skupštini u vestima RTV Sreće možete pogledati OVDE.

Izveštaj o radu Somborskog edukativnog centra u 2017. godini

Politika za zaštitu dece i mladih SEC

Child and Youth Protection and Safety Policy

Kategorije: Vesti

TRANSLATE