Poziv za učešće na treningu na Kosovu

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar, kao partnerska organizacija na Erasmus+ projektu „Podrška zapošljivosti kroz lični razvoj“ (originalni naziv “Supporting Employability through Self Development”) poziva omladinske lidere i radnike sa teritorije Srbije da se prijave za učešće na treningu koji će se održati u periodu od 21. do 28. marta 2018. godine u Prizrenu, Kosovo.

2x1

„Podrška zapošljivosti kroz lični razvoj“ je projekat koji ulaže u budući razvoj kapaciteta omladinskog rada, kao i lični razvoj omladinskih radnika i mladih ljudi.

Trening će okupiti 30 omladinskih radnika i lidera iz 10 zemalja (Kosovo*, Srbija, BiH, Hrvatska, Makedonija, Bugarska, Rumunija, Albanija, Italija, Nemačka) koji će imati priliku da steknu / razviju potrebne veštine i znanja vezane za pružanje podrške mladima u radu na njihovom ličnom i profesionalnom razvoju i daljem jačanju veština potrebnih za zapošljavanje.

Profil učesnika:

-Omladinski radnici/ lideri sa teritorije Srbije

-stariji od 18 godina

-spremni da komuniciraju i prate rad na engleskom jeziku

-motivisani i spremni da prisustvuju celokupnom treningu

-spremni da multiplikuju stečeno znanje kroz organizovanje lokalne aktivnosti nakon učešća na treningu

Za učesnike su obezbeđeni hrana i smeštaj, dok će putni troškovi biti refundirani nakon treninga. Broj mesta je ograničen, prijavite se najkasnije do 12. februara u 17h na mail secprijave@gmail.com putem prijavnog formulara koji se nalazi OVDE.

Za više informacija obratite nam se putem telefona 025/444 249 ili 061/232 27 24.

Realizacija projekta finansijski je podržana od strane Evropske komisije kroz program za mlade Erasmus+.

 

 

*Bez prejudiciranja statusa Kosova u skladu sa Rezolucijom 1244 i odlukom Međunarodnog suda pravde o kosovskoj deklaraciji o nezavisnosti

Kategorije: Vesti

TRANSLATE