Poziv za učešće na konferenciji “Omladinski rad na ulici – smernice i primeri dobre prakse”

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar u sklopu projekta “Outside the Box – Introducing Urban Street Youth Work to Youth Workers of Serbia”, koji realizujemo u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom praktičara i praktičarki omladinskog rada – NAPOR, a uz podršku Evropske omladinske fondacije (European Youth Foundation) i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizuje konferenciju “Omladinski rad na ulici – smernice i primeri dobre prakse”.

22 MOS FECUJE

Konferencija će se održati 30. novembra 2017. godine u Somboru u prostorijama Kulturnog centra, Venac Vojvode Radomira Putnika 2.

Tom prilikom predstavićemo projekat koji je počeo sa realizacijom u maju 2017. godine, do sada sprovedene aktivnosti, kao i smernice i preporuke za kurikulum omladinskog rada na ulici koje su kreirane tokom projekta.

Takođe, u toku konferencije biće predstavljeni i primeri projekata i programa organizacija u Srbiji koji se implementiraju putem metoda rada na terenu kao i sa ranjivim grupama mladih, odnosno mladima u riziku.

Ovim putem pozivamo zainteresovane omladinske radnike, omladinske lidere i aktiviste sa teritorije Srbije da se prijave za učešće na konferenciji.

Prijavljivanje za učešće se vrši putem „online“ formulara koji se nalazi na dnu stranice najkasnije do utorka 28. novembra do 17 časova. Napominjemo da je broj učesnika/ca ograničen, a selekcija će se vršiti na osnovu motivacije i analize prijavnog formulara te Vas molimo da prijave pošaljete u naznačenom roku. Povratnu informaciju o prihvatanju učešća prijavljeni će dobiti najkasnije do poslednjeg dana roka za prijave.

Za sve učesnike/ce je obezbeđen materijal za rad, troškovi prevoza i obrok, te prenoćište za učesnike iz udaljenijih delova Srbije.

Agendu konferencije možete pronaći OVDE.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije možete nas pozvati na broj 061 2322724 ili 025 444249

Kategorije: Vesti

1 komentar

» Konferencija “Omladinski rad na ulici – smernice i primeri dobre prakse”Infopolis | · 24. novembra 2017. u 12:44

[…] Prijavni obrazac možete pronaći na sledećem linku. […]

Zatvoreno za komentare.

TRANSLATE