Konferencija “Poglavlje 27 – Zaštita životne sredine i klimatske promene u kontekstu lokalnih zajednica”

Objavi Ružica Rakinić

konferencija belo

Poštovani građani Sombora, Kule, Apatina i Odžaka

Ovim putem vas pozivamo da učestvujete na konferenciji pod nazivom „Poglavlje 27 – Zaštita životne sredine i klimatske promene u kontekstu lokalnih zajednica” koju organizuje Somborski edukativni centar u saradnji sa Savezom udruženja “EkoNet”.

Konferencija će biti održana u SREDU 20. Septembra u periodu od 10 do 13 časova u Domu učenika srednjih škola u Somboru, Staparski put 1a.

Cilj konferencije je umrežavanje i podsticanje svih aktera u lokalnim zajednicama Zapadnobačkog okruga na dijalog o perspektivi saradnje građana, stručne javnosti i donosilaca odluka te zajedničkog doprinosa unapređenju stanja u pogledu zaštite životne sredine putem diskusije, analize stanja, izlistavanja izazova i predlaganjem potencijalnim preporuka aktivnosti i mera za njihovo prevazilaženje. Stručnjaci za ovu oblast iz Zapadnobačkog okruga će govoriti o temi i ujedno moderirati tri tematske grupe.

Agenda konferencije se nalazi OVDE. Molimo Vas da svoje učešće na konferenciji potvrdite putem mejla: secprijave@gmail.com ili telefonom na 025 444-249 do utorka 19. septembra.

Za učesnike je obezbeđen radni i promo materijal, osveženje, obrok po završetku konferencije i troškovi prevoza za učesnike van Sombora.

Konferencija se realizuje kroz „CSOnnect“ – Program podrške civilnom društvu u Srbiji“ Regionalnog centra za životnu sredinu za Centralnu i Istočnu Evropu (REC) uz finansijsku podršku Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu i na taj način doprineti unapređenju saradnje svih zainteresovanih strana u lokalnoj zajednici u oblasti zaštite životne sredine

Unapred se zahvaljujemo!
Somborski edukativni centar
i Savez udruženja „EkoNet“

 

Mediji:
SoInfo

RTV Srece

SomborNjuz

Kategorije: Vesti

TRANSLATE