Poziv mladima iz Sombora na obuku iz oblasti pisanja predloga projekata

Objavi SEC Sombor

fotka sajt final

Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Somborskim omladinskim Boom-om, a uz finansijsku podršku Grada Sombora realizuje projekat „Projektor – podsticanje mladih na aktivizam putem obuke za pisanje predloga projekata“ te poziva mlade između 15 i 30 godina sa teritorije Grada Sombora da se prijave na trodnevnu obuku koja će se održati u periodu od 29-31. avgusta u popodnevnim časovima u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Tokom obuke polaznici će imati priliku da se upoznaju sa osnovama projektnog ciklusa i elementima projektnih predloga, potencijalnim izvorima finansiranja, podstaknu na aktivizam i timski rad i osnaže da sa svojim idejama apliciraju na domaće i međunarodne konkurse. Nakon obuke, omladinski radnici SEC-a će polaznicima biti na raspolaganju za mentorstvo i podršku prilikom potencijalnog apliciranja sa njihovim predlozima projekata kod različitih donatora.

Zainteresovani treba da popune elektronski aplikacioni formular koji se nalazi na sajtu Somborskog edukativnog centra najkasnije do nedelje 27. avgusta do 23.59 časova, a povratnu informaciju o potencijalnom učešću na obuci i preciznu satnicu obuke prijavljeni će dobiti u ponedeljak 28. avgusta. Broj mesta je ograničen, učešće je besplatno a za polaznike je obezbeđena zakuska, osveženje, materijal za rad i promo paket.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE