Škola dobre volje – Letnja obuka volontera/ki za pomoć deci u učenju

Objavi Ružica Rakinić

Somborski edukativni centar po prvi put upućuje poziv za LETNJU OBUKU volontera/ki za pomoć deci u učenju u okviru programa “ŠKOLA DOBRE VOLJE – VOLONTER/KA DECI NA USLUZI”.

sajt-1527

 

 

Škola dobre volje je program koji se realizuje proteklih 8 godina a u okviru kog mladi volonteri/ke pružaju besplatnu pomoć u učenju deci iz socijalno ugroženih porodica. Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da deo svog vremena posvetite radu sa decom, popunite prijavni ONLINE FORMULAR koji se nalazi na dnu stranice, najkasnije do subote, 5. avgusta do 12h.

Trodnevna obuka održaće se u periodu od 7 – 9. avgusta 2017. godine u prostorijama Somborskog edukativnog centra na Staparskom putu 16. Obezbeđeni su materijal za rad, osveženje, sertifikati i volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja ali i buduće obuke u domenu neformalnog obrazovanja.

Broj učesnika/ca je ograničen, a projektni tim će povratnu informaciju o eventualnom prihvatanju učešća putem e-maila poslati svim prijavljenim učesnicima u subotu 5. avgusta do kraja dana.

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: secprijave@gmail.com ili telefonskim putem na 025/444-249.

Obuka se realizuje u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi“ koji finansira Kancelarija za ljudska i manjinska prava u sklopu programa za projekte udruženja radi unapređenja položaja i statusa Roma i Romkinja u Republici Srbiji i Grad Sombor.

TRANSLATE