Poziv za višemesečni program volontiranja u Poljskoj

Objavi SEC Sombor

Želiš li iskustvo koje će te promeniti i pomoći ti da se bolje snađeš u životu? Želiš li da putuješ i upoznaješ ljude iz zemalja širom evrope? Prijavi se za Evropski volonterski servis i kreni u jednogodišnju avanturu.

17555321_733333063508216_920544408_n

Somborski edukativni centar ima mogućnost da te pošalje na godinu dana u Poljsku, sa plaćenim svim troškovima života (smeštaj, hrana, džeparac, osiguranje, povratna karta…), uz stručnu podršku tokom pripreme, boravka, i povratka.

Neke od aktivnosti koje bi mogao/la da sprovodiš tokom tih godinu dana su: radionice sa decom na temu kulture, običaja, jezika, kao i na teme koje ti predložiš. Zatim pomoć pri organizovanju događaja, kancelarijska podrška, i aktivnosti po tvom izboru.

Organizacija 3 Pietra iz grada Lođa u Poljskoj, sa kojom Somborski edukativni centar ima višegodišnju saradnju, je raspisala ovaj poziv za volontere i zajedno sa nama sprovodi ovaj projekat.

Možeš se prijaviti do 2-og aprila u 23:59 na mejl secprijave@gmail.comsa kratkim motivacionim pismom i naznakom „prijava za EVS“. Ovaj konkurs je otvoren za sve mlade od 18 do 30 godina, a projekat počinje 01. 09. 2017. godine.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE