Škola dobre volje – Prolećna obuka volontera/ki za pomoć deci u učenju

Objavi SEC Sombor

Osmu godinu zaredom Somborski edukativni centar upućuje poziv za prolećnu obuku volontera/ki za pomoć deci u učenju u okviru programa “ŠKOLA DOBRE VOLJE – VOLONTER/KA DECI NA USLUZI”.

sajtt

Škola dobre volje je program u okviru kog mladi volonteri/ke pružaju besplatnu pomoć u učenju deci iz socijalno ugroženih porodica. Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da deo svog vremena posvetite radu sa decom, popunite prijavni online formular koji se nalazi na dnu stranice, najkasnije do četvrtka 16. marta do 17h.

Trodnevna obuka održaće se u periodu od petka 17. marta do nedelje 19. marta 2017.godine u Domu učenika srednjih škola Sombor (Staparski put 1a). Obezbeđeni su materijal za rad, obroci, osveženje, sertifikati i volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja kao i buduće obuke u domenu neformalnog obrazovanja.

Broj učesnika/ca je ograničen, a projektni tim će povratnu informaciju o eventualnom prihvatanju učešća putem e-maila poslati svim prijavljenim učesnicima do četvrtka 16. marta.

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: secprijave@gmail.com ili telefonskim putem na 025/444-249.

Realizacija programa odvija se uz podršku Arigatou International-a.

TRANSLATE