Predstava mladih o diskriminaciji „NAŠA ZAJEDNIČKA ULOGA“ odigrana u Narodnom pozorištu Sombor na Međunarodni dan ljudskih prava

Objavi SEC Sombor

Juče (subota 10. decembar) je povodom Međunarodnog dana ljudskih prava na velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor odigrana predstava o diskriminaciji pod nazivom „Naša zajednička uloga“ u izvođenju neformalne grupe „Prijatelji glumci“ koju čine članovi omladinskih dramskih sekcija Centra za kulturu i obrazovanje Sonta, Somborskog edukativnog centra, Gimnazije „Nikola Tesla“ Apatin i Kulturnog centra Apatin.

sec-predstava-10-decembar-12-of-58

Predstava se sastoji iz 4 čina i opisuje 4 vrste diskriminacije u društvu, a  nastala je kao autorsko delo mladih koji je i izvode, a u okviru jednog od 15 ovogodišnjih omladinskih volonterskih projekata u okviru programa Ministarstva omladine i sporta „Mladi su zakon – 2016“ realizovanog od strane Somborskog edukativnog centra.

sec-predstava-10-decembar-13-of-58

Projekat – predstava „Naša zajednička uloga“ proglašen je za najbolju akciju mladih na teritoriji Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga.

Fotografije možete pogledati OVDE.

sec-predstava-10-decembar-58-of-58

Kategorije: Vesti

TRANSLATE