Poziv na trening „Path of interculturality“

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar poziva omladinske radnike/ce, aktiviste/kinje, lidere/ke sa teritorije Republike Srbije da se prijave na trening „Path of interculturality“ koji će se održati u Somboru od 6. do 12. decembra.

Trening koji će okupiti više od 30 učesnika/ca iz 12 evropskih zemalja ima za cilj da kroz interkativne metode i metode neformalnog obrazovanja doprinese boljem razumevanju interkulturalnosti kako bi omladinski radnici i aktivisti dobili nova znanja i veštine u promociji tolerancije, jednakosti i solidarnosti, a u svetlu najveće migrantske krize kojom je zahvaćena i naša zemlja. Više o ciljevima treninga možete pročitati OVDE.

Zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do četvrtka, 24. novembra 2016. godine, slanjem popunjenog prijavnog obrasca na e-mail adresu secprijave@gmail.com. O rezultatima ćete biti obavešteni 25. novembra putem mejla, a obrazac za prijavu možete preuzeti OVDE.

Za sve učesnike/ce obezbeđen je smeštaj, hrana, osveženje, materijal za rad i refundacija putnih troškova od mesta prebivališta do Sombora u maksimalnom iznosu do 3.600 dinara. Trening je podržan kroz program ERAZMUS Plus, a službeni jezik treninga je engleski.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE