Najava i promocija aktivnosti u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni 2.0“

Objavi SEC Sombor

Sec-Glavna-5-of-27

Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar uveliko realizuju projekat „Mlad se promeni, za posao pokreni 2.0“ u partnerstvu sa Centrom za društveni razvoj iz Kljajićeva, Udruženjem građana „AKT“ iz Bezdana i Centrom za kulturu i obrazovanje iz Sonte.

image-0-02-01-aacefe8c28d65d26857abc98aaf6967eeaeb58ca26728255bea543400bcd7e8e-V-768x576

Tim povodom protekle nedelje organizova je serijal promotivnih akciju u Somboru i Apatinu. Projekat će trajati do polovine februara 2017. godine i podrazumeva niz aktivnosti u cilju unapređenja zapošljivosti kod mladih i povećanja broja zaposlenih mladih do 30 godina: radionice, podrška karijernom vođenju, povezivanje sa poslodavcima i posete istim realizuju se u okviru aktivnosti Karijerni info kutak (www.facebook.com/KarijerniInfoKutakZBO).

flajer-02-03-1

U toku je trodnevna obuka za aktivno traženje posla, a na jesen nas očekuje i trening „Jačanje kompetencija za radni angažman u organizacijama civilnog društva“ nakon koje će najmotivisaniji učesnici obuke imati priliku da provedu nekoliko dana u nekoj od razvijenih organizacija civilnog društva u Srbiji i upoznaju se sa načinom funkcionisanja istih.

plakat-22

Na kraju projekta, početkom 2017. godine biće organizovan i omladinski sajam zapošljavanja po uzoru na prošlogodišnji. Pratite redovno sajtove i Facebook stranice Somborskog omladinskog Boom-a i Somborskog edukativnog centra, kao i Karijerni info kutak i redovno ćete biti informisani o svim najavama i pozivima u okviru ovog projekta koji finansira MInistarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

 

Kategorije: Vesti

TRANSLATE