Poziv na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla

Objavi SEC Sombor

Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom upućuju poziv mladima od 17 do 30 godina iz Sombora, Kule, Apatina i Odžaka na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla u okviru projekta „MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 2.0 –  osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za aktivno traženje posla“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

fejs222-2

Obuka će se održati od 26. do 28. avgusta 2016. godine u Somboru! (o tačnom mestu i satnici održavanja obuke, učesnici/e će biti obavešteni naknadno).

U okviru ove obuke, učesnici/e će imati priliku da steknu tzv. prenosive veštine kao što su komunikacijske veštine u poslovnom okruženju, pisanje CV-a i motivacionog i propratnog pisma, pravljenje ličnog akcionog plana, veštine timskog rada, aktivno traženje posla, kontaktiranje poslodavaca i sl. a koje će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada i povećati njihove šanse za zaposlenje.

Detalj sa prošlogodišnje obuke

Detalj sa prošlogodišnje obuke

Zainteresovani nezaposleni mladi iz Zapadnobačkog okruga mogu se prijaviti za učešće u projektu najkasnije do četvrtka, 25. avgusta 2016. godine u 18h popunjavanjem aplikacionog formulara koji možete pronaći na sajtu Somborskog omladinskog Boom-a.

Za učesnike/ce su obezbeđeni obroci, osveženje, materijal za rad, promo materijal, putni troškovi i smeštaj.

Ovo je jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje zajednički sprovode Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar sa ciljem prevencije siromaštva dece i mladih, te je istu podržao i Arigatou International.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE