Besplatne radionice italijanskog jezika

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar poziva  mlade od 15 do 30 godina da se prijave na besplatne radionice italijanskog jezika koje će voditi Monia De Marcellis i Marco Dolcinelli, EVS volonteri iz Italije.

02

Radionice će se realizovati u Somborskom edukativnom centru dva puta nedeljno, na engleskom jeziku čije znanje je poželjno, ali ne i presudno.

Prijave se vrše putem online formulara koji možete pronaći na dnu ove stranice.

Molimo Vas da budete iscrpni u odgovoru na pitanje o Vašoj motivaciji za učešćem, jer ćemo na osnovu toga vršiti selekciju prijavljenih.

Rok za prijave je 24.4. do 23:59h i broj učesnika/ca je ograničen, a povratnu informaciju učesnici/ce će dobiti do kraja aprila.

Početak serijala radionica je planiran za prvu sedmicu maja.

Kontakt telefon za dodatne inforamacije: 025 444 249

Napomena: Kada završite sa popunjavanjem formulara kliknite na dugme „pošalji“. Nakon toga će vam pisati da je odgovor zabeležen, što znači da smo primili vašu prijavu. Nema potrebe da više puta popunjavate formular : )

Ovako je bilo prošle godine:

Zbog velikog interesovanja mladih za časove italijanskog jezika, odlučili smo da formiramo dve grupe polaznika.Prva grupa je danas imala prvi čas, dok nam druga grupa dolazi sutra 🙂

Posted by Somborski edukativni centar – SEC on Monday, June 16, 2014

Tokom prepodneva, i druga grupa mladih je startovala sa časovima italijanskog jezika 🙂

Posted by Somborski edukativni centar – SEC on Tuesday, June 17, 2014

Kategorije: Vesti

TRANSLATE