Poziv na obuka volontera/ki u borbi protiv raka

Objavi SEC Sombor

Društvo za borbu protiv raka u Somboru Vas poziva na obuku volontera/ki u borbi protiv raka u okviru projekta „Volonteri protiv raka“.

Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite deo svog slobodnog vremena, dva sata nedeljno, da posvetite prevenciji maligne bolesti i podršci osobama koje su lečene od raka, popunite prijavni online formular koji se nalazi na web stranicama pef.uns.ac.rs i www.sombor-cancer.org.rs najkasnije 10. aprila 2016. do 20 časova.

volonteri protiv raka.cdr

Dvodnevna obuka će se održati 18. i 19. IV 2016. godine Centru Zdravka u Somboru, Filipa Kljajića 11. Na obuci ćete steći osnovne informacije i veštine kako korisniku pružiti pažnju i podršku kroz razgovor i pomoć u lakšim kućnim poslovima. Korisnici su sadašnji i budući članovi našeg udruženja,osobe lečene od maligne bolesti.

Na dvodnevnoj obuci će biti angažovano 7 predavačica i predavača iz redova lekara, sociologa, pedagoga i pacijenata, a uvodno predavanje o volonterizmu održaće Srđan Vlaškalić, izvršni direktor SEC-a. Kompletnu agendu sa spiskom predavača i sesija možete preuzeti ovde.

Na obuci su obezbeđeni materijal za rad, osveženje, majice, sertifikati i volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja.
Broj učesnika ograničen je na 10 polaznika obuke, a projektni tim će povratnu informaciju o odabiru volontera/ki putem e-maila poslati svim prijavljenim učesnicima najkasnije 13. aprila 2016. do 20h.

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla somborcancer@gmail.com.

Pokrovitelj projekta je Ambasada SAD u Beogradu.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE