Održana Skupština SEC-a

Objavi SEC Sombor

Juče (ponedeljak 15.februar) je u Domu učenika srednjih škola u Somboru održana Redovna godišnja Skupština Somborskog edukativnog centra kojoj je prisustvovalo tridesetak punopravnih i isto toliko počasnih članova SEC, kao i dvadesetak gostiju iz redova partnerskih organizacija, institucija i korisnika.

Podneti su i usvojeni izveštaji Upravnog i Nadzornog odbora, predsetavljene su aktuelne i najavljene buduće aktivnosti, a dodeljeni su i sertifikati učesnicima obuka i treninga koje je SEC realizovao u 2015. godini. Na kraju Skupštine prikazan je kratak film pod nazivom “Šta je za mene SEC” koji su pripremili volonteri i volonterke organizacije.

Nakon Skupštine upriličen je prijem i posluženje u prostorijama Somborskog edukativnog centra povodom sedmog rođendana organizacije.
Iz SEC-a poručuju da će nastaviti da rade na održivosti postojećih programa i jačanju ljudskih i prostornih kapaciteta za razvoj novih programa za unapređenje kvaliteta života građana u lokalnoj zajednici i širem društvu, a sa naglaskom na decu, omladinu i marginalizovane grupe.

Video prezentacija koju su pripremili volonteri/ke SEC-a povodom sedam godina od osnivanja Somborskog edukativnog centra.

Posted by Somborski edukativni centar – SEC on Tuesday, February 16, 2016


Fotografije možete pogledati u 
galeriji na našoj Facebook stranici.

Kategorije: Vesti

TRANSLATE