Završena trodnevna obuka za biznis plan i osnivanje firme

Objavi SEC Sombor

Somborski omladinski Boom i Somborski eduaktivni centar zajednički realizuju projekat “Mlad se promeni (za) posao pokreni” u okviru kojeg je u periodu od 14-16. oktobra grupa od 15 mladih sa teritorije Zapadnobačkog okruga putem trodnevne obuke održane u Gerontološkom centru u Somboru imala priliku da stekne znanja i veštine iz oblasti kreiranja biznis plana, kao i o načinima pokretanja sopstvenog biznisa (agencije, firme, preduzetničke radnje, socijalnog preduzeća i sl.)

Sombor Educational Center in cooperation with the Sombor Youth Boom organisation, has provided free training for 15 young persons who wish to start their own business. It is but one of many activities with which the Sombor Educational Center is contributing the eradication of youth poverty.

Stručnim timom za obuku koordinisao je Goran Radisavljević iz Timočkog omladinskog centra, omladinski radnik i stručnjak za marketing i omladinsko preduzatništvo. Projekat „Mlad se promeni, (za) posao pokreni! – osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla“ realizuje udruženje Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.


Fotografije možete pogledati u 
galeriji na Facebook grupi Somborskog omladinskog Boom-a. 

Mediji:

025 Info
So Info

TRANSLATE