Škola dobre volje – Jesenja obuka volontera/ki za pomoć deci u učenju

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar upućuje poziv za prolećnu obuku volontera/ki za pomoć deci u učenju u okviru programa “ŠKOLA DOBRE VOLJE – VOLONTER/KA DECI NA USLUZI”.

Trodnevni jesenji modul obuke održaće se u periodu od petka 23.10. do nedelje 25.10.2015. godine u Domu učenika srednjih škola Sombor.

Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da deo svog vremena posvetite radu sa decom, popunite prijavni online formular koji se nalazi na dnu stranice, najkasnije do četvrtka 22. oktobra do 16 časova.

Obezbeđeni su materijal za rad, obroci, osveženje, majice, sertifikati i volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja i buduće obuke u domenu neformalnog obrazovanja.

Broj učesnika je ograničen, a projektni tim će povratnu informaciju o eventualnom prihvatanju učešća putem e-maila poslati svim prijavljenim učesnicima najkasnije u četvrtak do 20h.

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: soeducentar@yahoo.com

Realizaciju programa finansijski podržava ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu, Grad Sombor i Arigatou International.

 


3 komentara

Promocija programa “Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi” | Somborski edukativni centar · 14. oktobra 2015. u 08:36

[…] centra, 19. oktobra u 12h, u holu Pedagoškog fakulteta u Somboru i da se uključe u program „Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi“, koji Somborski edukativni centar realizuje od 2010. […]

SEC Contribution to the eradication of poverty – Doprinos SEC-a iskorenjivanju siromaštva | Somborski edukativni centar · 17. oktobra 2015. u 19:52

[…] Treutno je u toku i poziv volonterima za obuku i uključivanje u program pomoći deci iz ranjivih g… […]

Zatvoreno za komentare.

TRANSLATE