Poziv mladima na obuku za pisanje biznis plana i osnivanje agencija

Objavi SEC Sombor

Somborski omladinski BOOM i Somborski edukativni centar pozivaju nezaposlene mlade od 18 do 30 godina sa teritorije Zapadnobačkog okruga na trodnevnu obuku za pokretanje sopstvenog biznisa u okviru koje će uz pomoć stručnjaka moći da steknu osnovna znanja iz oblasti kreiranja biznis plana, kao i o načinima pokretanja sopstvenog biznisa (agencije, preduzetničke radnje, socijalna preduzeća…)

Obuka će biti održana u Somboru u periodu od 14. do 16. oktobra, broj učesnika je ograničen, a prijavljivanje se vrši putem online formularakoji se nalazi na dnu ove stranice.

Za učesnike su tokom obuke obezbeđeni smeštaj, hrana i materijal za rad, sertifikati/potvrda o učešću, kao i putni troškovi.
Rok za prijave je ponedeljak, 12. oktobar do 18 časova, a do kraja tog dana kandidati će biti informisani o eventualnom prijemu na obuku i mestu održavanja iste.

Obuka je deo projekta „Mlad se promeni, (za) posao pokreni! – osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla“ koji realizuje udruženje Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.


1 komentar

Neboša Zorić · 11. oktobra 2015. u 21:35

Imam izuzetnu zelju za sticanjem novih znanja i iskustava

Zatvoreno za komentare.

TRANSLATE