Održan jednodnevni tutorijal za učesnike/ce projekta „Treniraj odgovornost“

Objavi SEC Sombor

U nedelju, 6. septembra, održan je dodatni tutorijal za učesnike/ce projekta „Treniraj odgovornost – osnovni trening za mlade trenere u omladinskom sektoru“. Nakon dva modula (trodnevnog i četvorodnevnog) koji su realizovani tokom avgusta meseca, učesnici/e su podeljeni u trenerske parove te je u toku njihova priprema za realizaciju radionica u okviru praktičnog dela ovog projekta.

Tokom jednodnevnog tutorijala, učesnici/e su dobili dodatne informacije vezane za realizaciju radionice i informisanje mladih, a imali su priliku i da jedni drugima pruže povratne informacije i razmene iskustva vezana za dosadašnji tok priprema.

U narednih mesec dana, trenerski parovi će održati radionice za mlade na temu zdravih stilova života u Bečeju, Zrenjaninu, Odžacima, Vrbasu, Bezdanu i Sonti. Mentorke mladim učesnicima/cama u okviru projekta su Bojana Nešović i Milica Lugumerski.

Fotografije možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici.

Projekat se realizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za omladinu AP Vojvodine i Grada Sombora u sklopu konkursa za LAP-a za mlade 2015.

TRANSLATE