Treniraj odgovornost – Osnovni trening za mlade trenere u omladinskom sektoru

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar upućuje poziv mladima između 15 i 30 godina sa teritorije Vojvodine za učešće u projektu „TRENIRAJ ODGOVORNOST! – osnovni trening za mlade trenere u omladinskom sektoru“.

Primljene učesnike očekuju aktivnosti kroz koje će steći znanja i veštine potrebne za kreiranje i realizaciju radionice i treninga putem metodologije omladinskog rada, s naglaskom na  temu zdravi stilovi života:

I MODUL:   8-10. avgusta 2015.
II MODUL:  21-24. avusta 2015.
Dodatni tutorijal:  5. Septembar 2015.
Jedna praktična radionica sa mladima: do kraja novembra 2015. 

Prijave isključivo slanjem popunjenog APLIKACIONOG FORMULARA (klik za download) na secprijave@gmail.com najkasnije do srede, 5. avgusta 2015. godine, a povratnu informaciju o eventualnom prijemu, kandidati će dobiti tokom narednog dana.

Sve aktivnosti projekta realizuju se na teritoriji Grada Sombora, a uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 80% predviđenih aktivnosti uključujući i praksu.  Za učesnike/ce je obezbeđen materijal za rad, obroci i osveženje tokom trajanja treninga i putni troškovi u visini povratne karte.

Broj mesta je ograničen!

Projekat „Treniraj odgovornost! – osnovni trening za mlade trenere u omladinskom sektoru“ realizuje Somborski edukativni centar, finansira Pokrajinski sekretarijat za omladinu AP Vojvodine i Grad Sombor u sklopu konkursa za LAP-a za mlade 2015.

Mediji:
Vesti RTV Sreće (video)
RT Vojvodine
So Info
Sombor Njuz
Ico.rs
Edukacije.rs
Radio Dunav

TRANSLATE