Kikindska promocija programa „Mladi su zakon“

Objavi SEC Sombor

U petak 10. jula 2015. godine, u Centru za stručno usavršavanje u Kikindi predstavljen je program Mladi su zakon u okviru kog je raspisan konkurs za udruženja mladih i neformalne grupe mladih za realizaciju projekat. 

Resurs centar za Zapadnobački, Severnobački, Južnobački, Sremski i Severnobanatski okrug, Somborski edukativni centar u saradnji sa Novosadskim humanitarnim centrom i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisao je konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih u Bačkoj, Sremu i severnom Banatu. Ovaj program se realizuje šestu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije i namenjen je udruženjima i neformalnim grupama mladih koji žele da realizuju omladinske volonterske projekte. 


Tim povodom u petak je održana prezentacija programa i predstavljen je konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volonterizma mladih. Predsednik Bečejskog udruženja mladih, Aleksandar Đekić prezentovao je smernice i detalje vezane za konkurs.

Više o aktuelnom konkursu za omladinske volonterske projekte i pozivu za volonterske kampove čitajte na sajtovima sec.org.rs i mis.org.rs.

Mediji:
RT Vojvodine
Kikinda.civilon.com

TRANSLATE