Program „Mladi su zakon“ promovisan u Somboru

Objavi SEC Sombor

Resurs centar za Zapadnobački, Severnobački, Južnobački, Sremski i Severnobanatski okrug, Somborski edukativni centar, juče (ponedeljak 6.jul) je sa Mladim istraživačima Srbije i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, prezentovao ovogodišnji program MLADI SU ZAKON.

Promociji prisustvovalo više od 20 predstavnika udruženja i neformalnih grupa mladih. Ovogodišnji konkurs za finansiranje omladinskih volotnerskih projekata prezentovali su Srđan Vlaškalić, Milica Lugumerski i Dragan Nikodijević iz SEC-a, a o mogućnosti prijavljivanja mladih na besplatne volonterske kampove širom Srbije govorila je Jelena Ristić Beronja iz organizacije Mladi istraživači Srbije.

Do kraja nedelje promocije se u saradnji sa Novosadskim humanitarnim centrom i Bečejskim udruženjem mladih organizuju još u Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici i Kikindi. Više o aktuelnom konkursu za omladinske volonterske projekte i pozivu za volonterske kampove čitajte na sajtovima sec.org.rs i mis.org.rs.

Fotografije možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici.

Mediji:
RTV Sreće (video)
Somborske novine
Soinfo.org
SomborNjuz

TRANSLATE