Poziv mladim volonterima za podršku projektu „Antologija somborskog rokenrola“

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar upućuje POZIV za formiranje tima MLADIH VOLONTERA/KI za podršku projekt „Antologija somborskog rokenrola“.

Trodnevna koncertna promocija knjige o istoriji rokenrola u Somboru biće održana u Somboru 11, 12. i 13. juna, uz učešće oko 20 autorskih aktivnih bendova u prošlosti od kojih su se mnogi okupili nakon više od 20 godina (Facebook event).

Sav prihod od prodaje knjige namenjen je opremanju prostorije za probe za mladih somborskih bendova koja je u fazi adaptacije u sklopu Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke.

Volonteri-ke potencijalno mogu doprineti putem:
– plakatiranja
– učešća u promo štand akciji na glavnoj ulici uoči trodnevne koncertne manifestacije
– informisanja javnosti o trodnevnom koncertu u sklopu projekta putem društvenih mreža
– Promocijom i prodajom knjiga „Antologija somborskog rokenrola“ i CD-ova kompilacije somborskih bendova tokom trodnevne koncertne manifestacije itd.

Volontere-ke očekuju:
– knjiga „Antologija somborskog rokenrola“
– CD kompilacija somborskih bendova
– promo majice manifestacije
– osveženje
– i dr.

Sastanak za volontere-ke biće održan u četvrtak 28. maja od 17 časova u prostorijama SEC-a, a zainteresovani svoje učešće treba da prijavite najkasnije istog dana do 12 časova na mejl secprijave@gmail.com sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom.
Sastanku će prisustvovati Igor Olujić, autor knjige „Antologija somborskog rokenrola“, Boris Golub jedan od organizatora manifestacije i koordinatori/ke volontera-ki SEC-a.

Projekat realizuju Gradska biblioteka „Karlo Bjelicki“ i
Centar za individualni razvoj i unapređenje društva „PSIHOZON“
uz podršku Somborskog edukativnog centra, SO OPEN i Grada Sombora

TRANSLATE