Škola dobre volje – Prolećna obuka volontera/ki za pomoć deci u učenju

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar upućuje poziv za prolećnu obuku volontera/ki za pomoć deci u učenju u okviru programa „ŠKOLA DOBRE VOLJE – VOLONTER/KA DECI NA USLUZI“.

Trodnevni prolećni modul obuke održaće se u periodu od petka 17.4. do nedelje 19.4.2015. godine u Studentskom domu “Dr Zoran Đinđić” u Somboru.

Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da deo svog vremena posvetite radu sa decom, popunjen PRIJAVNI FORMULAR (klik za download) pošaljite najkasnije do četvrtka 16. aprila do 16 časova na adresu secprijave@gmail.com.

Broj učesnika je ograničen, a projektni tim će povratnu informaciju o eventualnom prihvatanju učešća poslati svim prijavljenim učesnicima najkasnije u četvrtak do 20h.

Obezbeđen  je materijal za rad, obroci, osveženje, majice, sertifikati i volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja i buduće obuke u domenu neformalnog obrazovanja.

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: soeducentar@yahoo.com

Pogledajte emisiju o programu „Skola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi“ koja je snimljena u novembru prethodne godine.

 

Realizaciju programa finansijski podržava ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu, Grad Sombor i Arigatou International.

TRANSLATE