Prezentacija evropskih omladinskih programa u Čonoplji, Stanišiću i Somboru. Kako iskoristiti šansu?

Objavi SEC Sombor

U subotu, 29. novembra u Domu kulture u Stanišiću, u periodu od 10 do 14 časova;
u nedelju, 30. novembra u Studenskom domu „Dr Zoran Đinđić“ u Somboru, u periodu od 16 do 20 časova;
i u ponedeljak, 01. decembra u Biblioteci u Čonoplji, u periodu od 16 do 20 časova 
održaće se prezentacije programa ERASMUS+ namenjenih mladima i njihovom neformalnom obrazovanju.

Ako imate između 15 i 30 godina i želite da se informišete kako da se prijavite i učestvujete na seminarima, treninzima i omladinskim razmenama, ako želite da iskoristite priliku da volontirate u nekoj od Evropskih zemalja do godinu dana, ako želite da se družite sa mladim ljudima iz cele Evrope i da naučite interesantne stvari na razne teme, idealna prilika za vas je ova prezentacija. Prezentaciju vode članovi/ce Somborskog edukativnog centra (SEC) sa iskustvom učestvovanja u pomenutom programu, a jedinstvenu priliku da saznate o iskustvima volontiranja u drugoj zemlji moći ćete da čujete od dvoje volontera iz Italije koji borave u SEC-u 9 meseci, kao i iskustva jednog volontera SEC-a koji boravi u Poljskoj, koji će se obratiti putem Skype-a

Učešće je besplatno, a organizator je obezbedio promotivni materijal za sve učesnike/ce, osveženje i hranu, a sve što treba da uradite jeste da se prijavite putem telefona:

060/5-830-753 (prijave za Stanišić)
025/444-249 (prijave za Sombor)
063/64-66-33 (prijave za Čonoplju)

Rok za prijavljivanje učešća na prezentaciji u Stanišiću je 28. novembar, rok za prijavljivanje učešća na prezentaciji u Somboru je 29. novembar, a rok za prijavljivanje učešća na prezentaciji u Čonoplji je 30. novembar.

Broj učesnika/ca je ograničen, te požurite sa vašim prijavama!

Prezentacija je deo aktivnosti u okviru projekta „Evropski volonter u službi moje lokalne zajednice“ koji realizuje Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za društveni razvoj, a finansira Grad Sombor.

Mediji:
RT Vojvodine

TRANSLATE