Škola dobre volje – Jesenja obuka volontera/ki za pomoć deci u učenju

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar upućuje poziv za jesenju obuku volontera/ki za pomoć deci u učenju u okviru projekta „ŠKOLA DOBRE VOLJE – VOLONTER/KA DECI NA USLUZI“.

fejss

Trodnevni jesenji modul obuke će voditi nekoliko trenera/kinja SEC-a u periodu od petka 31.10. do nedelje 02.11.2014. godine u Studentskom domu “Dr Zoran Đinđić” u Somboru

Zainteresovane mlade osobe između 18 i 30 godina treba do četvrtka 30. oktobra do 16 časova na adresu soeducentar@yahoo.com da pošalju popunjen PRIJAVNI FORMULAR.

Obezbeđen  je materijal za rad, obroci, osveženje, sertifikati, majice i volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja i buduće obuke u domenu neformalnog obrazovanja.

Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: soeducentar@yahoo.com

Realizaciju projekta finansijski podržava ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu, Grad Sombor i Arigatou International.

Poslušajte izdanje emisije „Bolja Vojvodina“ autorke Mirjane Damjanović – Vučković u produkciji Radio Novog Sada, koja je emitovana 2. aprila 2014. o dugogodišnjem besplatnom programu pomoći deci u učenju „Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi“. O programu pričaju volonteri/ke, roditelji, deca, koordinatorke volontera/ki, članovi/ce projektnog tima, predstavnici partnerskih ustanova…

 

Mediji:

RT Vojvodine
Sombor njuz
Soinfo

TRANSLATE